Kaymakam Çıtak’tan, Sanat ve Tasarım Fakültesi’ne Başarı Dileği

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü’nce düzenlenen ve küratörlüğünü Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Fikri Salman ile Dr. Öğr.Üyesi Uğur Bakan ve Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bakan’ın üstlendiği ‘Fotoğraflarla 15 Temmuz’ sergisinin açılışını gerçekleştiren Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak,  Sanat ve Tasarım Fakültesi’ne ziyarette bulundu.

Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Turan Gökçe, Prof. Dr. Adnan Kaya ile akademisyenler de hazır bulundu.

Kaymakam Çıtak, tasarımın günümüzde son derece önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, altyapı çalışmaları hızla devam eden ve ağırlıklı olarak tasarım temalı bölümlerin yer alacağı İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi’ne akademik hayatında başarılar diledi.

Fakülte adına iyi dilekleri kabul eden Dekan V. Prof. Dr. Fikri Salman ise akademik kadro ve altyapı çalışmalarının hızla oluşturulmaya çalışıldığını, restorasyonu devam eden Mithatpaşa Yerleşkesindeki binanın da restorasyonunun sonuna yaklaşıldığını ifade etti. Prof.Dr.Salman, akademik personel takviyesi ve fiziki alt yapı çalışmalarının ardından birkaç yıl içinde öğrenci alımının gerçekleşeceği bilgisini de verdi.