15 Temmuz Fotoğraf Sergisi

İKÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı  Doç. Dr. Fikri Salman ve Yrd.Doç.Dr. Uğur Bakan’ın küratörlüğünde “Fotoğraflarla 15 Temmuz” konulu sergisi 14 Temmuzda, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) fuaye alanında açıldı.

T.C Çiğli Kaymakamlığı ile İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü çerçevesinde "Darbe Teşebbüsünden Tam Bağımsızlığa 15 Temmuz” başlığında bir panel düzenledi.

İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Konferans Salonunda düzenlenen İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Galip Akhan ile Çiğli Kaymakamı Kaya Çıtak’ın himayesinde gerçekleştirilen 15 Temmuz'u tüm yönleriyle ele alan panel sinevizyon gösterisi ile başladı.

Paneli, İzmir Vali Yardımcısı Cemil Özgür Öneği, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı Destek Grup Komutanı Albay Salih Zeki Pater, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Doğan Hüner,  başta olmak üzere protokol üyeleri, akademisyenler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda konuk takip etti.